Lav din egen font med et snuptag
Har du brug for at kunne lave skræddersyede skrifter til dine forskellige grafiske projekter? Eller drømmer du om at have din personlige håndskrift tilgængelig som en font? –  Eller har du måske bare brug for at kunne tilføje nogle særlige bullets eller glypher til dine kunders faste skrifter? – Så er Fontself plugin’et, der gør det muligt at komme hurtigt igang.

På kurset bliver du først introduceret til Fontselfs primære funktioner, så du efter et par timer er i stand til at sætte et hjemmelavet alfabet op, få det ind i Fontself, og efterfølgende lave en otf-fil, som du kan hente ind i de øvrige Adobe-programmer og bruge, præcis som alle andre skrifter i dit skriftarkiv. Herefter arbejder vi videre med din font og tilføjer vægte, snit og ligaturer.

Krav til udstyr og software
For at kunne deltage på kurset skal du medbringe din egen bærbare computer og have en opdateret version af Adobe Illustrator installeret.

Krav til software-kendskab
Du behøver absolut ikke at være superbruger af Adobe Illustrator for at deltage på kurset, men det er en god idé at have stiftet bekendtskab med Adobe-pakken.

Pris og varighed
Kurset varer én dag og afholdes to gange i efteråret 2023:
Fredag 10. november og fredag 8. december kl. 10.00-15.00
Pris: 4.450 kr. + udgift til en Fontself-licens, som koster ca. 500 kr.

Kurset afholdes på Indre Nørrebro.